Dragi concetăţeni, mai votăm o dată?


Dragi concetăţeni, de trei zile-n coace, tare am căzut pe gânduri. Ne apropiem de alegerile parlamentare. Nu mă gândesc atât pe cine să votez, cât mai degrabă dacă să mai ies la votare şi de această dată.

Mă uit în poza de mai sus, pe care am văzut-o pe Facebook, şi mă întreb dacă nu sunt prost. Iată că de 20 de ani votez-votez şi degeaba: tot sărăcia, măliga, brânza şi vinul ne sunt brandurile. Oare să mai sper la marea schimbare dacă ies la votare şi de data asta, pe 28 noiembrie? Mă mai gândesc… Dar să ştiţi că dacă acum îmi arunc votul în urnă şi tot degeaba, atunci în veci nu mai intru într-o cabină de votare.

Cred că totuşi am să merg la votare. Dar dacă tu, dragă cititorule, nu vei merge, votul meu va fi praf. Iată de ce, chiar dacă eşti supărat pe potlogarii care ne-au dus de nas 8 sau chiar 20 de ani, e bine să votezi şi tu! Fie asta pentru ultima dată, dacă deştepţii noştri politicieni vor continua, ca nişte copii alintaţi, să-şi bată joc de noi.


Vezi şi:

Vladimir Ţurcan, omul Moscovei? (video & foto)

Iată cum umanistul Valeriu Pasat, acest apostol moscovit, îşi croieşte cruciada electorală (video & foto)

Poza Zilei: Patriotul Dumitru Braghiş ne-a minţit şi a fugit

Un răspuns

  1. […] Dragi concetăţeni, mai votăm o dată? Mon Nov 08, 2010 10:46 am Dragi concetăţeni, de trei zile-n coace, tare am căzut pe gânduri. Ne apropiem de alegerile parlamentare. Nu mă gândesc atât pe cine să votez, cât mai degrabă dacă să mai ies la votare şi de această dată. Mă uit în poza de mai sus, pe care am văzut-o pe Facebook, şi mă întreb dacă nu […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: