„Yes la vot pe 28!”, campanie online


„La 28 noiembrie 2010 ieșim cu toții la vot să susținem dezvoltarea pro-europeană a R. Moldova!”, este mesajul amplei campanii de comunicare online „Yes la vot pe 28!”, lansată recent pe cele mai populare reţele de socializare în R. Moldova – Odnoklassniki.ru şi Facebook.com.

Unul dintre animatorii campaniei „Yes la vot pe 28!” este cunoscutul manager media Tudor Darie, acum consilier al premierului Filat în materie de promovare a politicilor de tineret. „În campania electorală îmi propun să inițiez o campanie de comunicare online, prin care să mobilizăm utilizatorii online să coboare de pe forumurile site-urilor de știri, bloguri, Facebook sau Twitter și să-și convingă cunoscuții să participe la votul din 28 noiembrie. De unul singur nu voi reuși. Ideea are șanse de succes doar dacă va exista susținere în mediul online. E important să trecem la acțiune neîntârziat”, a scris Tudor Darie pe blogul său, atunci când a decis să se retragă din funcţiile de conducere ale companiei New Media Group.
Împreună, până în această dimineaţă, peste 5,600 de utilizatori Odnoklassniki.ru şi Facebook.com s-au implicat în campania „Yes la vot pe 28!”, iar numărul acestora continuă să crească rapid.
Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe data de 28 noiembrie, ca urmare a nealegerii şefului statului, dar şi a invalidării referendumului din 5 septembrie curent. 


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: