Laguta-2: Bietul primar Dorin Chirtoacă (video)


Iată-l pe bietul primar general al capitalei europene a Republicii Moldova, Chişinău. Dorin Chirtoacă! Azi, în bătaia usturătoare a camerelor de la Curaj.TV, dar şi ale altor televiziuni, dânsul a ieşit curajos în faţa curajoşilor protestatari săturaţi de atâtea şi atâtea proteste contra porcăriilor din microbuzele care circulă pe uliţele capitalei europene.

După o oră şi jumătate de şedinţă săptămânală operativă, vreme care a coincis taman cu timpul cât protestatarii au suflat în vuvuzele şi au bătut convingător cu baghetele în tobe, junele primar a ieşit la rampă. Dar mai bine nu ieşea, pentru că în afară de faptul că Dorin nu a păscut porcii împreună cu moderatorul emisiunii „Inamicul public” de la Jurnal TV, Oleg Brega, nu am aflat mai nimic.

Se vede că trei ani de încălcări grave din partea şoferilor de microbuze şi peste 50 de materiale video care reflectă multe din aceste abateri reprezintă pentru tânărul primar nişte provocări ordinare din partea anarhicilor de la Hyde Park.

Ruşine să le fie hydeparkiştilor pentru faptul că îndrăznesc să-l încolţească pe primarul nostru! Ruşine încă o dată lui Oleg Brega, Ghenadie Brega, Anatol Hristea-Stan şi Parascovia Topada de la Hyde Park, dar şi altor cetăţeni revoltaţi care au avut obrăznicia să-l încolţească azi pe Dorin.

S-a potolit Laguta şi reîncepeţi voi?

Text: hotnews.md; video: curaj.tv


Vezi şi Protest Hyde Park: STOP nesimţirii şoferilor de microbuze!


Un răspuns

  1. […] Laguta-2: Bietul primar Dorin Chirtoacă (video) Mon Sep 13, 2010 23:16 pm Iată-l pe bietul primar general al capitalei europene a Republicii Moldova, Chişinău. Dorin Chirtoacă! Azi, în bătaia usturătoare a camerelor de la Curaj.TV, dar şi ale altor televiziuni, dânsul a ieşit curajos în faţa curajoşilor protestatari săturaţi de atâtea şi atâtea proteste contra porcăriilor din microbuzele care circulă pe uliţele capitalei europene. După o oră şi jumătate de […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: