Voronin l-a strâns de gât pe Diacov (foto/video)


Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, l-a tras de cravată, astăzi, pe preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov.

În plină şedinţă, ultimul s-a apropiat de liderul comunist să-l întrebe ceva, dar Voronin la tras de cravată, care era de culoare roşie. „Nu are dreptul să îmbrace cravată de culoare roşie, pentru că este culoarea noastră”, a răspuns Voronin jurnaliştilor, care l-au întrebat de ce l-a tras de cravată pe Diacov.

„Poate vă simpatizează?”, l-a întrebat pe Voronin unul dintre ziarişti. „Nu, eu cu trădătorii nu fac simpatii!”, a exclamat liderul PCRM.

După şedinţa Legislativului, cei doi au ieşit împreună din sală.

Precizăm că, încă acum trei ani, Voronin a lansat mai multe aluzii în adresa lui Diacov.

„Diacov e skolzkii… Voi, jurnaliştii, trebuie să vă învăţaţi să-l apreciaţi pe Diacov. El ştie ce face!”, a spus Voronin.

„Voronin are anumite slăbiciuni faţă de mine. Lui Voronin îi place să-mi transmită mesaje la televizor! E ceva mai mult decât o simplă relaţie de colegialitate. E din cauza prieteniei noastre foarte lungi”, a replicat Diacov.

Text: hotnews.md; video: protv.md

Reclame

Un răspuns

  1. […] Voronin l-a strâns de gât pe Diacov (foto/video) Sat Sep 11, 2010 23:49 pm Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, l-a tras de cravată, astăzi, pe preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. În plină şedinţă, ultimul s-a apropiat de liderul comunist să-l întrebe ceva, dar Voronin la tras de cravată, care era de culoare roşie. „Nu are dreptul să îmbrace cravată de culoare roşie, pentru că este culoarea noastră”, a […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: