Peceremiştii chiulangii, subiect de polemici pe Facebook


Peste 140 de internauţi s-au reunit în grupul „Boicotul şedintelor parlamentare = zero la salariu!”, creat şi administrat pe Facebook de Mihai Petraş.

În contextul în care, recent, Partidul Comuniştilor din R. Moldova (PCRM) a anunţat că va boicota şedinţele parlamentare, grupul de facebookeri pledează pentru anularea salariilor acelor deputaţi care vor boicota şedinţele Parlamentului.

„Astfel cum fiecare parlamentar este un ales al poporului, iar participarea la sedinţele Parlamentului este în esenţă serviciul acestuia, neprezentarea la şedinţele Parlamentului trebuiesc taxate financiar”, citim pe profilul grupului „Boicotul şedintelor parlamentare = zero la salariu!”.

Prezenţa PCRM este omisă total de comportamentul unor reprezentanţi AIE care nu sunt prin nimic mai buni”, scrie Nicolae Buraga pe peretele grupului. În alt context, ca o replică, Mihai Petraş, administratorul grupului, comentează că nu-şi aduce aminte ca membrii actualei AIE să fi părăsit sesiunile Parlamentului sistematic şi în deplină componenţă. „Ar fi OK să fi părăsit sesiunile în semn de protest (împotriva a ceva întemeiat). Nu cred că Gomii merită salariu când ies organizat din sală la fiece şedinţă, când Voronin este cel mai mare chiulangiu de la şedinţele Parlamentului şi, în sfârşit, când ei nici nu se străduiesc să vină măcar la şedinţele acestui Parlament FĂRĂ vreun motiv întemeiat şi plauzibil”, e de părere Mihai Petraş.

Am dat dispoziţie ca, atâta timp cât comuniştii boicotează şedinţele Parlamentului, nicio maşină să nu iasă din garaj. Nu vor să lucreze, să nu se plimbe cu maşinile de serviciu”, a declarat preşedintele interimar Mihai Chimpu în contextul boicotări de către comunişti a şedinţei Parlamentului din 18 martie curent.

HotNews.md

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: